Pető Tibor váci polgármesterjelölt újra bizonyította, hogy nem a beígért fair-play szellemében politizál. Most egy youtube-ra felkerült videó erősen vitatható dolgokat állít róla! Nézze meg a videót, olvassa el ezt a rövid cikket, majd gondolkodjon el arról, hogy önnek jó lenne-e egy ilyen polgármester!?

Egyedüli váci kormánypárti polgármesterjelölt?

Tibor, tudjuk még nincs politikai múltja, de talán hallott már a KORMÁNYPÁRTI KDNP-ről! Nekik is van Vácon polgármesterjelöltjük és minden egyéni körzetben indítanak jelöltet!

Egy váci aki már bizonyított?

A sportban igen és elismerés érte! De az életben? Hány évet is dolgozott? Hol is dolgozott? Mit is dolgozott egyáltalán?

Egy polgármester jelöltnek szerintem 8-12 éven keresztül a helyi politikában kell bizonyítania először és csak ezt követően indulhat egy ilyen felelősségteljes pozícióért!

Ért a sikerhez?

Mit is ért el a sporteredményein kívül? Egy kiszenvedett érettségi... Talán siker? Befuccsolt vállalkozások... Az talán siker? Zéró nyelvtudás... Az talán siker? Zéró szaktudás... Az talán siker? Zéró politikai tapasztalat... Az talán siker?

Szerintem egy polgármesterjelölttől többet vár egy 35.000 fős város - joggal!

Csapatjátékos?

De melyik csapatban? Véletlenül nem érdekjátékos? Nem inkább megélhetési politikus?

Szerintem az nem csapatjáték, hogy bábuként lehet rángatni őt!

Eredmények csak együtt?

Ha ezt így gondolja, akkor miért gyalázza meg mindenhol Fördős Attila polgármesterjelölt urat a kormánypárti KDNP jelöltjét, aki ráadásul a saját oldalán van? És miért fog össze Bóth Jánossal az MSZP jelöltjével? Az "együtt" ön szerint tehát csak a baloldalra vonatkozik?

Tibor, ön tévedésben van: a Fidesz országos szinten egy jobboldali párt lenne! Csaknem eltévedt Tibor?

Ismeri a problémáinkat?

Na ezt kötve hiszem. Azt meg még kevésbé, hogy jobban ismeri, mint a helyi politikában évek, évtizedek óta dolgozók...

Támogassa a Fidesz listáját?

Hol is van itt a Fidesz? A baloldalt évekig kiszolgáló (korábbi kisgazda) Csereklye Károlyra, (korábbi MDF-es) Manninger Péterre vagy (korábbi MIÉP-es) Nahlik Györgyre gondol? Esetleg a 4 évvel ezelőtt az MSZP színeiben indulni szándékozó Dr. Bánhidi Pétert kellene támogatni? MILYEN KÖZÜK IS VAN NEKIK A KORMÁNYPÁRTOKHOZ??

Tibor, ezt a listát nem ön állította össze?! Szerintem vagy nem ismeri őket és becsapják önt, de ha ezeket ön tudja, tudta, akkor még nagyobb a gond!

Ezenfelül:

Az ön videójában is szereplő, valóban tiszteletreméltó Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök úr 2010 szeptember 12-én körlevelet adott ki, melyet felolvastak a szentmiséken.  Ebben ELHATÁROLÓDIK attól, hogy bárki mellett kampánytevékenységet folytasson!

Tibor, nem volt misén vagy csak nem figyelt?

Azt követően azzal a Kövér Lászlóval fog kezet aki nyakunkba akasztotta azt a Bábiné Sz. Gabriellát, akit Vácott, egyetlen jóérzésű lokálpatrióta sem tud elfogadni?!

Tibor, nagyon sántít ez a váci Fidesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://vacz.blog.hu/api/trackback/id/tr842302810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Váci Révész · http://vacirevesz.blog.hu/ 2010.09.17. 13:19:31

És erről mi a véleményed? Ha már Beer Miklóssal példálózol? Ez igaz vagy valótlan Fidesz félrebeszélés?:

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=337370&lstparts=1

Kormánypárti belharc: KDNP-sek szavazták le a püspököt

Kereszténydemokrata képviselők nem szavazták meg Vácott, hogy Beer Miklós püspök augusztus 20-án a város díszpolgára legyen. Értesülésünk szerint a váci püspököt időben felterjesztették erre a címre, a helyi testület többsége azonban ezt leszavazta. A váci önkormányzatban jelenleg a KDNP adja a legtöbb képviselőt, így a helyiek szerint csak ők akadályozhatták meg azt, hogy a püspök az ünnepen a város díszpolgára legyen. Akadnak, akik szerint a választási kampánynak tudható be, hogy Beer Miklós helyett alig ismert emberek kapják meg holnap a megtisztelő címet...

www.magyarhirlap.hu/belfold/romeltakaritas_es_varosepites_vacott.html

...Arról, hogy a váci megyés püspök, Beer Miklós állítólag Fördőst támogatja, azt mondta: ez azért érdekes, hiszen Bábiné Szottfried Gabriella egyéni országgyűlési képviselő javaslatára díszpolgári címre terjesztették fel Beer Miklóst, de ezt – bár Fördőséknek többségük van az önkormányzatban –, a hírek szerint a képviselő-testület nem szavazta meg...

üdvözlettel VR

vaczyblogger (törölt) 2010.09.17. 13:33:12

Ezt csak olyan állíthatja aki nem ismeri a rendszert, mert TITKOS szavazáson dőlt el, hogy Dr. Beer Miklós püspök díszpolgári címet kap-e! Egyébként 8 igen szavazatot kapott. Így SENKI nem tudhatja, hogy ki hogyan szavazott! Utólag bárki állíthat bármit és B. SZ. Gabriella a médiát könnyen használja a "hátszele" miatt!

"Beer Miklós helyett alig ismert emberek kapják meg holnap a megtisztelő címet..."
- Lehet, hogy a cikk írója nem ismeri őket! -

üdv,
VK

Váci Révész · http://vacirevesz.blog.hu/ 2010.09.17. 14:37:04

A jegyzőkönyv szerint 11 FIDESZ-KDNP-s volt jelen. (vagy Összefogás frakció), akkor ki volt az 3 képviselő aki mégis nemmel szavazott, ha tényleg 8 igen volt.

SENKI sem tudhatja, hogy 8 igen szavazatot kapott :-)

üdvözlettel VR

vicsigabi · http://vicsigabi.blog.hu 2010.09.17. 14:46:05

majdnem mint a mostani pomázi polgármester 4 évvel ezelőtt. Se diploma, se 8-12 év előélet, azaz olyan volt neki, csak nem "szakirányú", se tapasztalat, csak fideszes haverok.... De ő már bizonyított, remek fidesznyik lett belőle. Sunyi, alattomos, ostoba és gonosz érdekember.

vaczyblogger (törölt) 2010.09.17. 14:47:36

Az, hogy ki hogyan szavazott nem tudni!

De elnézést, már miért ne lehetne tudni a szavazatok számát?? Akkor hogy is dőlt el?? Biztos vagyok benne, hogy tudja mi az a titkos szavazás! Akkor nem értem a kérdést!

Másik:
"Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök úr 2010 szeptember 12-én körlevelet adott ki, melyet felolvastak a szentmiséken. Ebben ELHATÁROLÓDIK attól, hogy bárki mellett kampánytevékenységet folytasson!"

1. Püspök Úr azt hirdette, hogy elhetárolódik, de mégis tudatosan Pető mellé áll nyíltan. Ez esetben hitelességi aggályaim vannak.

2. Püspök Úr azt hirdette, hogy elhetárolódik, de tudta nélkül Pető felhasznált egy vele készült video részletet. Ez esetben a másik féllel szemben vannak hitelességi aggályaim.

Üdvözlettel VK

Váci Révész · http://vacirevesz.blog.hu/ 2010.09.17. 15:11:21

Nem az a lényeg, hogy a szavazás titkos volt, hanem, hogy zárt ülésen szavaztak.

SZMSZ-ből
Zárt ülés
33. §
/1/ Zárt ülésen az Ötv. 12. §. (5) bekezdésében meghatározottakon kívül részt vesz - a hangrögzítô és a számítógépes szavazórendszert kezelô - a polgármesteri hivatal jegyzôje által kijelölt két köztisztviselô.

/2/ A képviselôtestület zárt ülésen rendeletet nem alkothat.

/3/ A zárt ülésen hozott határozat nyilvánosságra hozható részérôl és a tájékoztatásra jogosult személyrôl a képviselôtestület külön határoz.

Nos ebben nincs benne, hogy nyilvánosságra lehet hozni, hogy 8 igen volt. Vagy erről hozott határozatot a képviselőtestület? Akkor hány nem volt és hány tartózkodás?

üdvözlettel VR

fan-fan 2010.09.17. 15:52:08

Idáig azt lehetett lépten-nyomon hallani, hogy püspök úr a KDNP-seket támogatja, akkor most mi az igazság? Megint hazudik a KDNP! NEM AZ ELSŐ HAZUGSÁGA!!!!

fan-fan 2010.09.17. 15:55:22

Nade TOMORI ÚR a blog mögé bújunk? Az utcára már nem merünk kimenni?

vaczyblogger (törölt) 2010.09.17. 17:37:15

VR, járj utána és megtudod hány szavazat volt igen/nem/tartózkodom!

fan-fan:
Teljesen el van tévedve!

1. Hol, ki, mikor mondta önnek, hogy a KDNP-t támogatja Püspök Úr?

2. Sorolja a hazugságokat! Tessék! Ne csak irogasson össze-vissza!
Ha a KDNP hazudik akkor az MSZP és a Fidesz mit csinál??? Ebben a városban él?

3. Téved, Tomori urat személyesen nem ismerem. Sajnos nem jött be!

VK

fan-fan 2010.09.17. 18:08:26

A fő hazugság, hogy a KDNP mint kormánypárt támogatja Fördös Attila jelölését! Idézem Harrach Péter Urat. Vagy Talán Ő hazudik?
„A politikus megerősítette, továbbra is érvényes a KDNP elnöksége által megfogalmazott alapelv, hogy önkormányzati képviselőként lehet külön indulni, de a polgármesteri székért nem. A vitás helyek mindegyikén - így például Vácott - a helyzet rendeződött, a két párt önkormányzati jelöltlistája készen van, és a KDNP nem állított polgármester-jelöltet.” – HARRACH PÉTER

vacyblogger 2010.09.17. 18:22:23

"A fő hazugság, hogy a KDNP mint kormánypárt támogatja Fördös Attila jelölését!"

Igen a KDNP kormánypárt, jobb ha tudja!

"és a KDNP nem állított polgármester-jelöltet.” – HARRACH PÉTER "

Fördős Attila nem a KDNP jelöltje, de KDNP támogatással indul! Kérdezze Harrach Pétert a kampányzárón!

De miért is fáj ennyire a Fidesznek, hogy indul KDNP?? Mert maradna a Bóth éra?? Nézzen szét a háza táján!

VK

fan-fan 2010.09.17. 19:09:16

Nem vagyok FIDESZ-es és nem a KDNP indulása fáj hanem maga a személyek akiket indítanak. Ez az én véleményem.

vacyblogger 2010.09.17. 19:18:09

Nem vagyok KDNP-s, viszont fáj, hogy a Fidesz olyan emberekkel indul akikkel!

Természetesen tiszteletben tartom a véleményét! Elég bizarr lenne ha mindenki ugyanazt gondolná.
De azért legalább magában próbálja megválaszolni a cikkben feltett kérdéseket. Önmagában. Ha pedig személy szerint van valakivel problémája, írja meg, tisztázza. Nos?

VK
süti beállítások módosítása