A minap találtam ezt a közleményt. Elég egyértelműnek tűnik! 

 

"Múlt hét pénteken hivatalossá vált az önkormányzati választásokon induló jelöltek névsora. Eközben mind a váci sajtóban, mind pedig óriásplakátokon és szórólapokon feltűnt egy furcsa üzenet. Fekete alapon „A kormánypártoknak semmi közük Fördős Attilához” felirattal és Fidesz emblémával ellátva. Sajnálom, hogy a váci Fidesz vezetőinek hiányos az ismerete vagy rövid az emlékezete. Sajnálom, hogy tudatlanságból vagy egyszerűen rosszindulatból figyelmen kívül hagyják a tényeket. Azt, hogy a kormánypártok elnevezés nem csak a Fideszt jelenti: a szövetség tagja még a Kereszténydemokrata Néppárt, valamint a Nemzeti Fórum. Azt, hogy Fördős Attila jelenleg a Fidesz-KDNP frakcióvezetője a váci önkormányzatban. Azt, hogy Fördős Attila a Kereszténydemokrata Néppárt tagja. Bizonyára kényelmesebb ezeket figyelmen kívül hagyni, de a tények azok tények, és azok azt bizonyítják, hogy Fördős Attila számtalan szállal kötődik a kormánypártokhoz.

Önteltségükben nem jut el a fülükbe az az információ, hogy a KDNP nem támogatja Pető Tibor polgármester jelöltet. A KDNP Vácon önálló képviselőjelölteket indít, és a Nemzeti Fórummal együtt Fördős Attila polgármester jelöltet támogatja.

Jobb lenne ezt tudomásul venni, és mások lejáratása helyett saját értékeiket, pozitív mondanivalójukat reklámozni. Versenyezni tisztességesen is lehet."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vacz.blog.hu/api/trackback/id/tr462291640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása