Végre belevetette magát az igaz küzdelembe a gályahős! Megjelentette az igazi ellenfeléről, Vödrösről, hogy annak fix semmi köze sincs a kormányosokhoz. Illetve egész konkretice azt írta, hogy a kormányosoknak nincs köze hozzá. Nem aprózta el, tutira ment, kinyomatta kicsibe, nagyba, legnagyobba, és jól meg is szóratta a szitit vele – nem sajnálta a zsetont. Emögött szerintem méretes para van. 

Ehhez képest márcsak azért is elég necces az ügy, mert épp a Fityisz-klerikál önkormányzati csapatkapitányáról virnyákol a gályás Fityiszvezér. Csak úgy, az ígért ferplé szellemében rugdossa a saját kutya kölykét…

Vudielen írta az egyik könyvében, hogy nem akar olyan klubnak a tagja lenni, amelyik klub elfogadja őt tagnak. Naja, vicces. Viszont télleg van olyan szitu mikor többet számít egy figura neve, mint a meze, amibe bújt. Kisjóskának persze nagy cucc lenne a váci aranylábúak közé bekerülni, de ha Ronaldinnyó ide jönne levezetni, lenne jegyeladás. De nem mindenféle nagysirály lesz jó focistának, merugye nem árt, ha látott már tizenhatost, és tudja mifán terem a bőrbigyó. Merthogy nem minden pap sajt - pláne ha a klerikálok nem is támogatják.

Én pölö állatul hímzek, de ettől még nem mernék szilofon-versenyen indulni. Hacsak nem plébekkben nyomom…

Jumbó

A bejegyzés trackback címe:

https://vacz.blog.hu/api/trackback/id/tr832285511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása