A Vödrösnek van honlapja. Ez önmagában már nem nagy cucc, de páran nem restek, be is írnak. Az egyik ismert váci tanárnő le is írja benne a frankót – eddig hol voltatok hirtelen lett fityisz fiúk mikor az ég dörgött? Amikor macera volt, évekig a mostani képviselkedők, meg a kizárt fityiszesek és barátaik vitték a balhét, húzták az igát Vácon. Most meg hirtelen: utolsó pár előre fuss, én vagyok a jelölt oszt kuss?!

Ibolyaszín gályahősöm, mit tettél eddig le Te a váci asztalra? Nem a vízre, hanem az asztalra. Nem csak az a gáz, hogy mamlasznak tűnsz, hanem hogy senki nem látott még téged segíteni a közt, senki nem hallotta, hogy valamiről kifejtetted volna markáns véleményedet, meghatározó ötleteiddel nyűgözted volna le saját oldalad, gerincességeddel győzted volna meg a vele együtt küzdőket, vagy egyszerűen és alázatosan (ha érted miről beszélek) tetted volna, amit a váci jobboldal elvár. (Hogy mit várnának tőled, arról szerintem haloványkék fogalmad sincs, nem ártana érdeklődnöd…)

Még csak arról ismerni téged, hogy csodás fogsorod villogtatva hopp, itt vagy, és világos öltönyödben mindenkit lerugdosol az asztalról, akik eddig dolgoztak.

Az a szitu Tibi, hogy a percemberek csak egy ideig dáridózhatnak.

Monnyon már végre valaki egy érvet, hogy mér is Pető. Csak legalább egyet! De az ütős legyen!

Miért nincs polgármester jelölti vita? Miért nem vállalja Bóth és Pető?

Jumbó

A bejegyzés trackback címe:

https://vacz.blog.hu/api/trackback/id/tr482320227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása