vacyblogger 2010.09.27. 13:57

Hűdegyanús!

A politikus sajátos élőlény, mindig tudnak meglepit okozni. Most pölö azzal, hogy úttűnik, gondolatolvasnak is. A Gályahős fogta magát és kiállt a nagynyilvánosság elé, hogy Dzsonibát a jutyúbos anyaga okán szemen löttyintse egy vödör tiszta forrásvízzel. Állítólag nem ő készítette sem a felvételeket, sem a jutyúbos anyagot Dzsonibá válogatott otrombaságaiból, de azért csak löttyint, hogy learathassa azt, amit az „élet” elé vetett. Hm…

Mondjuk az tutifix, hogy maszopos körökből kellett, hogy a jutyúbos matéria kikerüljön, mert belső beszélgetésekről van szó. De az azért egyfelől érdekes, hogy amint bekapcsolva marad egy kamera vagy magnó, egy elvtárs rögvest buktázik – másfelől az is érdekes, hogy az infók is a saját köreikből sunnyognak kifele – csak mint Öszödön. Hűdefurcsa.

Az viszont, hogy milyen frappáns a Dzsonibá, az mindenkit meglepett. Az utcai sajtóokosítója végeztével a fityiszes Gályahős uccuneki spontánul bevetette magát a kamerákkal őt követő zsurnalisztákkal a „véletlenül” épp ugyanakkor sajtóokosítót tartó Dzsonibához a Városházára. Hűdespontán!

Ott osztán löttyintette a szép szál legény a morális forrásvizet a spontánul meglepődött Dzsonibá nyakába – majd, csak úgy spontánul átadta a Dzsonibá lemondását követelő irományt. Erre, persze teljesen spontánul, Dzsonibá is elővett egy szépen formázott, és kinyomtatott választ a mellényzsebéből, amelyet gondolatolvasói képességét bizonyítandó előre elkészített spontánul, mikor még nem is tudta elvileg, hogy mit is fog levélben megkapni.

Hűdegyanús! 

Jumbó

A bejegyzés trackback címe:

https://vacz.blog.hu/api/trackback/id/tr112326886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása